CHAUFFEUR C

Statuut: Arbeider
Locatie: Kruisem
Update: maart 9, 2024
Salaris: €17.61 - €17.61
Contract type: Voltijds
Functioneel domein: Logistics, Transport & Distributie
Gender: Voor elk gender bestemd
Aard tewerkstelling: Uitzend optie vast

Een greep uit je takenpakket….

Jij bent de stuurman die goederen veilig en op tijd op hun bestemming aflevert, kilometer na kilometer!


Als chauffeur C vervul je een cruciale rol binnen onze organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het veilig en efficiënt vervoeren van goederen naar diverse bestemmingen. Jouw taak is ervoor te zorgen dat elke lading op tijd en in optimale staat op de gewenste locatie aankomt. Je bent niet alleen een chauffeur, maar tevens het visitekaartje van ons bedrijf. Met regelmatig klantcontact ben jij het eerste aanspreekpunt en draag je bij aan een uitstekende klanttevredenheid. 

Wat mag je van ons verwachten….

Als chauffeur C bieden wij jou een uitdagende job met aantrekkelijke voordelen:



  • Je krijgt verantwoordelijkheid binnen een dynamische werkomgeving, waarin je dagelijks bijdraagt aan de operationele processen van ons bedrijf.
  • Wij bieden een competitief salaris, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een pensioenregeling en diverse vergoedingen zoals ARAB. 
  • Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. We investeren graag in onze medewerkers door middel van opleidingen en trainingen.
  • Je gaat werken met modern en goed onderhouden materieel, dat voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen. Op die manier zorgen we ervoor dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren.
  • Onze werksfeer is prettig en collegiaal. Je komt te werken in een team van enthousiaste chauffeurs en krijgt de mogelijkheid om samen successen te behalen. 

Wat maakt van jou dé ideale kandida(a)te voor deze job….

Om in aanmerking te komen voor de functie van chauffeur C, dien je te voldoen aan de volgende vereisten:

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C, waarmee je vrachtwagens tot een bepaald gewicht mag besturen.
  • Aantoonbare ervaring als chauffeur is een pluspunt. We waarderen het als je kennis en ervaring hebt met verschillende typen lading en vrachtwagens.
  • Je hebt een uitgebreide kennis van de verkeersregels en bent altijd alert op de veiligheid van jezelf, andere weggebruikers en de lading die je vervoert.
  • Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent communicatief vaardig en kunt op een professionele manier met klanten omgaan.
  • Als chauffeur C is een goede fysieke conditie belangrijk. Soms moet je zwaardere goederen tillen, laden en lossen. Het is belangrijk dat je hier geen problemen mee hebt.
  • Flexibiliteit is vereist, aangezien je als chauffeur C soms ook in de avonden en weekenden ingezet kunt worden. We verwachten dat je een flexibele instelling hebt ten aanzien van werktijden.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel is essentieel in deze functie. Je bent in staat om zelfstandig te werken en neemt je verantwoordelijkheid voor de goederen die je vervoert. 
  • Je bent bereid om met gas te werken.

Ann-Sophie

Met wie heb je de eer?

- Talent Matchmaker

- Family first
- Miss positive
- Genieter

Contacteer onze matcher

Vacature kenmerken

Categorie

Logistics, Transport & Distributie

Solliciteer nu op deze droomjob

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Toegelaten bestandsextensies:
PDF, DOC, DOCX, ODT, RTF, TXT (max 2MB)

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.
Terug naar overzicht